tirsdag den 20. april 2010

ny i det her bloggerhalløj

så fik jeg mig forvirret ind på at blive blogger, efter at jeg i lang tid har luret nysgerrigt på andre blogs rundt omkring.

jeg har i lang tid tøvet en del, for hvor meget af min kostbare fritid vil sådan en blog gå hen og røve, men på den anden side så har jeg jo tid nok til at kigge på alt muligt på nettet så hvorfor ikke lige bruge lidt tid på at lave lidt selv.

jeg glæder mig til at få undersøgt hvad jeg kan med den her blog, for hold da op der er mange flotte rundt omkring.

jeg har planer om at jeg løbende vil vise de ting frem jeg får fremstillet og måske vil jeg engang imellem fortælle lidt om familiens hverdag, men det har jeg ikke lige helt taget stilling til endnu.

lidt vil jeg dog afsløre om mig selv og min familie.

jeg går på barsel frem til midten af maj, så er det slut og arbejdet begynder igen at kalde på mig, det synes jeg er trist for jeg hygger mig med at gå hjemme og nulre om mine interesser og pludre med min lille pige.

min familie består af 4 børn, 3 drenge på 15, 13 og 10 (14 og 11 til juni) og så er der rosinen i pølseenden en lille pige der fylder 1 år til juni (ja ja vi er gode til at ramme den månede)
jeg har også en bonussøn på 9 (10 til juli) og så min skønne kæreste og min lille hund.
øh nåh ja så er der selvfølgelig også mig, jeg er 34 (35 til juni, endda samme dag som ham der bliver 14).

hvad får jeg min tid til at gå med mens jeg går på barsel?
jeg får syet og hæklet en hel del, lige for tiden bliver der mest hæklet da pedalen til symaskinen er meget spændende for et kravlebarn og symaskinen derfor er en tikkende bombe når hun er vågen, mine fingre har været tæt på et par sting en enkelt gang.

jeg har hæklet siden januar 2010, det nagede mig at jeg ikke kendte en eneste der hæklede eller strikkede til min baby og til sidst tog jeg mig sammen og fik det lært ved at følge instrukser på nettet.

jeg har syet regelmæssigt siden december 2008, inden da havde jeg fået syet en smule, dog mest puder og et par fastelavnskostumer.
min interesse steg i voldsom grad efter jeg fik en ny og pålidelig symaskine og endnu mere da jeg begyndte at sy babytøj.

siden har jeg fået øjnene op for flere og flere muligheder med stof og garn, der er blewet fremstillet en enkelt waldorfdukke som absolut ikke skal være enebarn da det fangede mig øjeblikkeligt.

der er blevet syet flere garderober til lillepigen og lidt legetøj er det også blevet til.

hæklingen startede med at jeg ville hækle en elefant, men der er efterhånden blevet brugt en del garn og flere ting har set dagens lys, forskellige dyr, bolde, huer, veste og pynt til det syede tøj.
til at begynde med havde jeg helt misforstået konceptet og hæklede kædemasker istedet for fastmasker, det gav en sjov stribet struktur og meget små ting, det kan jeg godt grine en del af nu hvor jeg har luret fidusen.

alle mine børn elsker når jeg laver ting til dem, de store vil have bolde og futter, den yngste dreng følger gerne hele processen og kan også godt komme med på råd hvis der er tvivl ved farvevalg og udseende på det der bliver lavet.
lillepigen elsker det tøj og legetøj jeg laver til hende, og alene det at de viser glæde ved at modtage tingene giver mig lyst til at lave mere.

tja det her indlæg skulle egentlig bare have været en kort beskrivelse, men jeg kan vist ikke finde ud af at begrænse mig, vidste at det her bloghalløj ville blive min nye tidsrøver, men nu er jeg da kommet igang og jeg glæder mig allerede til at smide billeder og nye indlæg på.