lørdag den 10. december 2011

jule to-do ta-da statusopdatering

To-Do.
hækle 2 halsrør (cirkel scarf) Ta-Dahækle 2 brødkurve  Ta-Dasy 4 sofapuder To-Do før jullave 3 juledekorationer Ta-Dalave julepynt (syet, hæklet, glas mm.) mangler at hækle et eller andet.lave en nissedukke To-Do  kan med fordel vente til efter julhækle en julemand To-Do kan også ventelave en nissedør (set hos smilerynker ) Ta-Dasylte nissenumser Ta-Dasy julesokker til julemandens pakker Ta-Dalave gaver med ungerne. mangler at lade nadja male på 2 t-shirtsbinde kranse til kirkegården To-Do skal laves inden jullave konfekt og bage småkager. mangler konfekt,men det er der styr på imorgen ved den her tid


derudover har jeg gang ilidt glasgaver,men mere om  dem på et senere tidspunkt.

billeder følger på et senere tidspunkt.

imorgen

imorgen er det 3. søndag i advent, så skal der trækkes endnu en vinder i min advents give away.

julen kommer tættere og tættere på, der er 14 dage endnu og jeg er næsten færdig med alle hjemmegjorte gaver, dog mangler jeg at lave 2 ikoner og et fad i glas og hækle et halsrør færdigt, men det skal jeg nok nå på de 14 dage.
 
imorgen står den på konfekt og bolshefremstilling, julemanden kigger også forbi med en lille gave til børnene i nat mens de sover.
 
jeg er ret vild med de adventssøndage hvor vi julehygger og ungerne vågner spændte og forventningsfulde.
 
jeg vil forsøge at gøre status over min to-do her en af dagene for at se hvad jeg har nået, hvad jeg kan nå og hvad der må komme som bagjulsprojekter :) men det vigtigste er at der endnu ikke er nogen form for julestress at spore her.