mandag den 24. januar 2011

et nyt år og et gensyn med min dårlige samvittighed (bloggen det forsømte cyberbarn)

først vil jeg starte med at ønske alle et rigtig godt nytår, julen er ovre, så det er vist forsent at sende ønsker i den retning.

jeg har i længere tid forsømt bloggen og mine andre cyberbørn, en god anledning til dårlig samvittighed, men det var vist nødvendigt.

Men nu starter jeg på en frisk og prøver så at være bedre her i 2011 til at passe og opdatere her og der, jeg starter lige med her og så må der vente lidt endnu.

jeg har bestemt ikke lagt på den lade side siden sidst, men jeg har været elendig til at få taget billeder løbende, så der kommer ikke meget med i den her omgang. men jeg vil indlede den vilde jagt og få taget billeder af det meste meget snart (så har jeg vist ikke lovet for meget).

min give away vil jeg skyde igang i starten af februar jeg er efterhånden ved at have en ide om hvad den kan rumme.

jeg var på et tidspunkt med i en blogudfordring hos http://mammamiasverden.blogspot.com/ det var sjovt og samme tid udfordrende og der har jeg da lidt billeder fra så dem kan jeg poste idag :o)


emnet var børnesang, og ellers var der ikke rigtig nogle krav andet end ens egne, men kig ind på siden og se alle de fantastiske bud der kom på udfordringen.

mit bud var den lille ole med paraplyen ved hjælp af sengetøj og nattøj, det var en sjov ting at prøve og jeg må sige at jeg lærte en del under processen, jeg havde feks. ikke broderet på symaskinen før, men det fik jeg da prøvet.

nu vil mig og min dårlige samvittighed liste ud igen og så vil jeg snart dukke op med billeder af hvad jeg har lavet i den tid jeg har forsømt min blog.