onsdag den 30. november 2011

jule jule julepynt.

jeg har lovet min svigermor en juledekoration, sønnen gav hende for et par år siden en tagrende han selv har lavet, og siden da har det været en tradition at jeg fik den med hjem for at lave en dekoration i den.


lyset har jeg støbt på min praktikplads, hjertet er lavet i hvid selvhærdende ler.
 
vi har lavet en del figurer til juletræet og til at hænge på pakker i det fine hvide ler.
 
 

nu skal de bare tørre ordentligt, så får de en gang lak så de skinner fint.

vi er gået lidt i selvsving med at producere til træet, nadja har trukket perler på piberensere og på den måde lavet fint pynt til træet.


derudover har hun lavet til og fra kort til de gaver hun lavede fornylig, dem har jeg ikke lige fået skudt billeder af, men de må gå lige i hjertet på modtagerne.

hendes næste projekt er at tegne på t-shirts til dem af hendes brødre hun ikke har tildelt en tallerken, hun har helt selv bestemt hvem der skulle have en, og julemanden var en af de heldige :)

jeg er igang med at hækle endnu en brødkurv, det er hårdt ved fingrene når der skal hækles så stramt,men resultatet er alle smerter værd synes jeg.

jeg er ret overrasket over hvor godt det går med mit projekt juleklar uden stress jeg bliver mere og mere overbevist omat jeg nok skal nå det meste, det jeg ikke når kan jeg jo altid lave klar til næste jul :)

sidste pakke fra pakkeleg nr 1

jeg fandt idag en pakke fra sus i min postkasse :)

i pakken fandt jeg de smukkeste ornamenter som helt sikkert vil pynte rigtig fint på vores juletræ som jeg glæder mig helt ubeskriveligt til vi skal have stående i stuen, det bliver dog først natten til d. 24 december det kommer op, for der kommer julemanden og pynter det så det står klar når ungerne vågner med spændingen boblende i maven.

tusind tak sus for dit smukke bidrag til vores juletræ :)