torsdag den 5. august 2010

byttestof update.

jeg har fået taget mig sammen til at tage billeder af det forskellige stof jeg har jeg kan bytte med.

forskellige jerseystoffer, noget har jeg meget af, andet en lille smule.


fast bomuld, det meste har jeg så jeg kan bytte gode store stykker af

her kommer mutter med kost og spand.

nu er sommeren så småt på retur og så organiseret som jeg nu engang (ikke) er så er jeg langt om længe ved at være færdig med forårsrengøringen af hele hjemmet, jeg er den type der sjældent gør noget halvt, så den rengøring greb lidt voldsomt om sig da jeg først kom igang.
alt er vasket fra loft til gulv, inde i skabe, bag komfuret, samtlige lister, døre og låger har fået en tur og enkelte rum er blevet malet. jeg mangler stadig et par vinduer og nogle lister, men så er her også vasket i bund.

dette rengøringsvanvid har så også været synderen for at jeg ikke har fået lavet det helt store hverken på symaskinen eller hæklenålen, men lidt er det dog blevet til alligevel da jeg ellers ville blive for rastløs.

det er mest af alt hæklenålen der har lidt overlast da det er nemmere lige at hive frem.

mens rengøringen virkede mest uoverskuelig blev det til en hundesnor med halsbånd og en lille matchende taske til minimadammen.så besluttede jeg at jeg ville forsøge mig med grannystripes uden at det blev for stort et projekt, så er det jo skønt at dukkevognen ikke er så stor.

buksedragten var en jeg havde klippet inden sommerferien for alvor tog fat, men jeg fik den så først syet i tirsdags.

det var den første dragt jeg klippede efter minikreamønstret, og min naive logik ville altså at der skulle klippes 2 dele, så jeg har en tvilling liggende der også venter på at blive syet, så må jeg jo håbe og be til at sommeren hænger i lidt endnu.

næste plan er at der skal bikses nogle sofapuder sammen og så skal jeg have fundet på noget til de bare pletter på nogle af væggene i stuen, pønser lidt på at trække noget stof, tapet eller voksdug på nogle plader, men nu må vi se hvad det udvikler sig til.