mandag den 3. maj 2010

farven lilla.

jeg har indført et system, om det virker bedre end det tidligere med en liste hvor jeg hakkede af ved jeg ikke, men nu bliver det prøvet af.

systemet går ud på at jeg gør en farve færdig af gangen i håb om at komme i bund i mine projekter (ønsketænkning, jeg ved det)

nå men lige nu er det så lilla maskinen er trådet med og derfor er min produktion lilla eller matcher farven, sjovt nok er det jeg har hæklet så også lilla, eller det passer ikke helt, jeg har også hæklet nogle røde blomster, men de er til et par lilla bukser der stadig er ved skabelsesprocessen, så de må vente til senere med at komme på.


en buksedragt med smock og en hæklet vest der passer til

et nærbillede for at vise den søde knap som jeg er helt vild med, jeg ville ønske at den kunne fåes i et utal af farver.

en kjole til en sød lille pige
et nærbillede af den hæklede blomst som blev lavet for at give ribben i hætten noget at spille sammen med farvemæssigt.

der er stadig nogle ting i lilla der er halvfærdige og endnu mere lilla stof er lagt frem, det må komme på senere når jeg har snøvlet mig færdig med det.


det er hvad jeg har fået lavet fornylig, men planer og ideer har jeg nok af så der vil komme mere til.nu til noget helt andet.
jeg var et smut inde i byen idag, noget af det jeg godt kan lide når jeg er derinde er at stikke hovedet ind i boghandlen for at se om de har fået nye bøger om syning eller hækling, det havde de og jeg blev 200kr lettere, nu glæder jeg mig bare til at få den prøvet af.

garnbutikken skulle også beæres med mit visit, så jeg fik shoppet lidt garn i forskellige farver.
jeg er ikke særlig målrettet når jeg køber stof og garn, jeg aner ærlig talt sjældent hvad jeg skal bruge det til før efter det er købt og har været i min besiddelse et stykke tid.så her er et glimt af det nyindkøbte.
indtil videre ved jeg kun hvad den ene nøgle garn skal bruges til, det er uldgarn til endnu et forsøg på at få fremstillet et par filtede futter der passer bettefisens fødder.