mandag den 6. september 2010

halvt blus.

det er ikke meget jeg har fået gjort ved bloggen på det sidste, overskuddet har ikke rigtig været der, og når jeg endelig fik mig taget sammen kunne jeg ikke få skidtet til at virke, og det rækker min tålmodighed slet ikke til, nu var der så hul igennem, så det er med at få skrevet lidt.

hvad har jeg bedrevet i den tid jeg har forsømt bloggen, egentlig ikke ret meget, men det er da blevet til et par sofapuder og lidt tøj til skrubben.

jeg har ikke fået taget billeder af det hele endnu, så til at begynde med kommer der lige nogle enkelte af puderne, en bluse og en kjole.

senere vil der komme flere bluser, bukser andre bluser og sikkert også andet da jeg satser på at lave det meste af min datters garderobe selv.




jeg kan se at der er kommet nye læsere til og at counteren har rundet de 1000 så jeg vil finde lidt godt til en give away, for det skal da fejres.

men jeg når ikke mere lige nu, har sygt barn der kræver mig, lige nu er hun ved at tømme hendes kommode med tøj ind i stuen, det roder men hun hygger sig.