fredag den 30. april 2010

lidt af det jeg hæklede før jeg blev blogger.

jeg har jo hæklet siden begyndelsen af året, det er blevet til lidt af hvert.


jeg startede med at hækle bolde, men da jeg jo hæklede med kædemasker istedet for fastmasker blev de ret små, så prøvede jeg med dobbelt tråd, det hjalp da lidt men de var stadig små og kompakte, de ligger i rækkefølge fra venstre mod højre.så blev det til en elefant, igen i kædemasker, det er en ommer ved lejlighed.
endnu en elefant og en kanin, stadig kædemasker, jeg undrede mig en del over hvad der gjorde tingene så små og strukturren stribet.
vest af hæklede blomster.
det tog mig omkring en uge at få hæklet blomsterne, knækket koden til hvordan de skulle sættes sammen og sy dem sammen 1 for 1, og der var mange.


endnu en vest, dog var den noget nemmere end den med blomsterne, jeg havde også langt om længe fattet pointen med de der fastmasker.så havde jeg en hueperiode, jeg vil gerne lave flere hatte da de er nemme at frihækle.endnu en vest så dagens lys.futterne arbejder jeg stadig på da de er for store og formen måtte også gerne være bedre, de er lavet uden opskrift da den ikke er til at finde i hæklet udgave.

og endelig blev jeg blogger og jeg producerer stadig, så inden længe kommer der flere billeder til.
men hver ting til sin tid.