mandag den 9. april 2012

kreahunger

jeg hungrer efter at komme igang med nogle kreaprojekter igen, dog er vi endnu ikke nået sålangt at jeg synes jeg kan tillade mig at fordybe mig i stofbunkerne og symaskinen, der er heller ikke ordentligt plads endnu.

når påsken har nået sin ende har jeg planer om at bevæge mig en tur ud i stof 2000 efter en hæklenål og måske en tur forbi kvickley efter lidt nyt garn, så kan jeg komme igang med at nørkle lidt i aftentimerne og på den måde få lagt en lille dæmper på mine abstinenser.

jeg har fået lagt det vigtigste af mit stof på plads på hylderne i syhjørnet det er blevet sorteret i farver og venter bare på at blive rodet igennem og omdannet til ting og sager, jeg glæder mig til at symaskinen igen kan summe derudaf.

jeg har idag fundet det ene kamera i gemmerne, men det kamera der er brugt til at tage startbilleder i huset er endnu ikke dukket op så de billeder lader vente på sig lidt endnu, men nu har jeg trods alt mulighed for at tage billeder hvis der skulle komme noget fra min hånd :)