fredag den 23. juli 2010

tour de stof, organiseret stofhandel

jeg får desværre ikke meget fra hånden for tiden, der er ikke lige den ro der skal til, dog er det blevet til lidt welness af den slags jeg kan lide.

jeg er ikke til spabad, varme sten og massage af fremmede hænder, men et eller andet skal jeg jo gøre for at forkæle mig selv og dette er mit bud på, hvordan man samler fornyet energi til at kunne klare hverdagens trummerum og i andledning af at de cykler på livet løs i frankrig har jeg kaldt min kur for tour de stof.
det skal dog lige nævnes at vi var i bil.

jeg inviterede en veninde med på turen og den blev planlagt uden at se på et kort hvordan det ville hænge sammen, og geografi er ikke lige min stærkeste side, og det tror jeg heller ikke hendes er siden hun sagde ja til at tage med.

planen var at vi skulle køre hjemmefra om formiddagen når vi var klar til det og så skulle vi komme hjem igen ved aftentid, vi havde 3 faste destinationer som alle var stofbutikker, 1 i videbæk, 1 i herning og en i vejle og som et ekstra krydderi på turen ville vi tage ind i de genbrugsbutikker vi mødte på vejen.

vi kørte hjemmefra omkring kl.11 og den sidste af de valgte butikker lukkede kl. 17.30, vi nåede dem alle og hyggede os gevaldigt på hele turen.

her er et lille overblik over selve ruten.

nu vil nogen sikkert tænke, ja ja men fik i købt noget? ja det gjorde vi


det der er placeret i hjørnerne har jeg kun lige fået købt til eget forbrug, resten ryger ind sammen med de andre byttestoffer indtil jeg enten har syet af det eller byttet det væk.


dette har jeg til gengæld købt rigeligt af så der også er til at bytte af.

der var ikke meget at komme efter i genbrugsbutikkerne på vores vej, men et enkelt dynebetræk blev det da til, men det må vente sammen med andre genbrugsfund til det er vasket.

skulle nogen overveje at tage på heldagswelness ala tour de stof, så kan det klart anbefales humøret bliver rigtig godt af det og energien bliver tanket op på ny.

jeg har idag brugt lidt af den energi på at rydde op i mit tempel som er min ene lukkede altan, da jeg desværre ikke har et ledigt værelse til alt mit kram, så jeg har altanen og en lille krog i køkkenet.

altanen er den der er foreviget her, min køkkenkrog må vente til jeg har fået den ordnet som jeg gerne vil have den, der mangler en opslagstavle og måske nogle opbevaringsløsninger.

men jeg elsker mit lille tempel, jeg elsker mine bøger og blade som jeg kan bruge timer på at bladre i og lade ideerne vælte ind over mig, jeg elsker bunkerne af stof, kasserne med tråd, bånd og knapper. hver gang jeg går forbi kaster jeg lige et blik ud på alle mine skatte.

et af mine største ønsker er at få så meget plads at sykrogen og opbevaringskrogen kan få et lille hyggeligt værelse hvor jeg kan gå ind og lukke min dør for at fordybe mig i mine projekter.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar