onsdag den 20. april 2011

kjoler til marked i påsken

jeg havde egentlig besluttet at jeg ikke ville sy mere til markedet end det jeg syede for noget tid siden, men eftersom jeg er mere eller mindre låst pga. udfordring og mangel på matrialer som kantbånd, lynlås, bukseelastik mm. så er der ikke meget tilbage og sy.

de kjoler jeg har syet på det seneste har nadja pt nok af, så derfor tænkte jeg at jeg da kunne sy nogle og se om de kunne sælges på markedet.

jeg har i løbet af idag fået syet disse 4 og har stof liggende klar til 2 mere som skal syes her i aften.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare skønne, jeg ville ønske jeg kom forbi det marked du skal sælge på, for så havde jeg helt sikkert købt nogle af dine kreationer:-)
  Jeg håber, at du får solgt en masse!

  SvarSlet
 2. tusind tak skal du have, hvor er du sød.
  markedet er i esbjerg, men du må også gerne bestille noget hvis der er noget du har set du kan lide, så kan jeg sy det til dig :)

  SvarSlet
 3. Esbjerg er nok lige lovligt langt at tage for at købe en kjole;-) Og så er jeg vist også lidt sent på den, det var i påsken du var af sted, ik'?
  Jeg skal helt sikkert huske dig næste gang prisessen mangler lidt nyt, hvor små størrelser syr du i? Hun er så småt på vej op i str. 74:-)

  SvarSlet
 4. ja det er meget at skulle til en anden by for at kigge på en enkelt kjole gg.

  jeg syr de her kjoler ned til str. 62, andet helt ned i str 50 så en 74 kan jeg klare i alt hvad jeg laver :)

  SvarSlet
 5. Hej Lotte. Jeg er bare helt vild med "rådyr kjolen" Den er vildt flot. Har du mulighed for at lave sådan én i str. 110? Så vil jeg meget gerne bestille én hvis det er muligt ;) Hvad er prisen ca.? Mvh Mette

  SvarSlet
 6. hej mette, tak for de rosende ord, desværre har jeg ikke mere af det stof der er brugt til ærmerne, mønstret har jeg heller ikke i en 110, men det kan sikkert skaffes.

  hvis jeg må lave et andet ærme tror jeg at jeg kan lave en, ellers har jeg nok til en nederdel

  (det er en prøve så det er ikke sikkert at jeg kan skaffe mere af det)

  SvarSlet
 7. hej igen mette, jeg har fundet et alternativ til ærmer samt et mønster hvis det er har du en mail jeg kan kontakte dig på?

  SvarSlet
 8. Ihh hvor godt ;) min mail er: familienhoejmark@gmail.com -Det er en meget "smal" pige jeg har ;) -så mønstret fra en 98/104 vil hun sagtens kunne passe -Den skal så bare lige være 10 cm længere ;) Men jeg må hellere lige høre hvad prisen vil blive -Bare en ca. pris ;) Så jeg ikke får rodet mig ud i noget jeg ikke kan betale mig fra ;D

  SvarSlet
 9. jeg regner med en pris på 250 plus porto, mailer dig lige et billede af stoffet jeg har fundet :)
  jeg skal bestille det hjem så der går nok nogle dage før jeg kan komme igang.

  SvarSlet