onsdag den 13. april 2011

kom så sommer

idag har jeg syet endnu en buksedragt til nadjas sommergarderobe, nu mangler jeg efterhånden kun vejret der passer.

jeg er desværre så træt når lillefisen er puttet, så det bliver ikke de vilde udskejelser ved symaskinen pt, men en enkelt buksedragt kan jeg godt kæmpe mig igennem inden jeg skal i seng, og jeg ved at de vil blive brugt flittigt hele sommeren hvis vejret er til det.


4 kommentarer:

 1. Hvor er den buksedragt sød og hvor bliver din datter fin i den. Hvilket mønster bruger du og hvilket til dine kjoler? Jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med. Mvh Mia

  SvarSlet
 2. tak skal du have for de søde ord, og velkommen til.
  mønstret på buksedragten er fra minikrea http://www.minikrea.dk/baby/baby20400.html

  kjolen jeg har syet meget på det seneste er fra en bog der hedder sy og strik børnetøj af ulla welinder.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet..jamen den bog har jeg da selv, og har syet efter det mønster, synes bare den så anderledes ud, men kan se at det er andre ærmer jeg har lavet..så må jeg prøve din type næste gang. Jeg kan rigtig godt lide minikreas mønstre, men lige det der har jeg ikke set, gad vide om Anja også har lavet buksedragt mønster til større piger (designeren bag minikrea?) Ellers må jeg afprøve det stof 2000 har...eller bare forlænge nogle bukser og smocke toppen?
  KH Mia

  SvarSlet
 4. jeg har syet dem med helt kort ærme og så sat elastik i.

  det er da skørt hvis mønstret ikke fåes til de lidt større børn, ellers vil jeg tro at du sagtens kan forlænge et almindeligt buksemønster og enten lave smock eller løbegang som her, minikreas mønster er så ud i et og man syr elastik ved empirelinien inden de syes sammen og så er der lavet løbegang foroven og i benene.
  men et skønt mønster det er det :)

  SvarSlet