mandag den 26. september 2011

glaskunst.

jeg har her til aften været en tur på et åbent værksted vi har hvor jeg bor hedelundgård hedder det.

mig og sønnen fik øvet os i at skære forskellige former og faconer i glas, vi skal et smut derned igen imorgen eftermiddag og arbejde videre på det vi lavede idag, så jeg tør næsten love at der torsdag er ta-da med billeder af min nye hobby :)

hæklingen går fremad, jeg har hæklet 2 skiver rugbrød og har i den anledning scoret mig en vable på pegefingeren (ja det er længe siden jeg sidst har hæklet ).

jeg når hele min to-do inden torsdag og er så småt begyndt at arbejde på den næste liste så den er klar, nu her mangler jeg kun at gøre de 2 kjoler færdige, det er sku en dejlig følelse.

4 kommentarer:

 1. Endelig fik du lov, for sygdom :)
  Jeg glæder mig til at se hvad i får kreeret :)

  Jeg går med en drøm om at lave mit eget navneskilt til huset, i glas, syns de er så flotte :p

  SvarSlet
 2. det kan man sagtens lave her, og det fede af det er at man kun betaler for matrialer selvom der er hjælp at hente :)

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så fedt med sådan et åbent værksted, hvor man kun skal betale for materialerne og hvor man kan komme, når det passer ind i programmet:) Den mulighed var der også her engang, men desværre ikke mere:( Glæder mig til at se, hvad du får lavet!

  SvarSlet
 4. det er nemlig et genialt koncept, jeg har en ide om at de kommer til at se meget til mig nu hvor jeg har fået set på stedet :)

  indtil videre har jeg fået skåret stykker til et par ting, nu skal de så renses, limes og males inden det hele skal i ovnen, men jeg er ogsåselv ret spændt på det færdige produkt og hvor langt jeg kan nå på det nye felt.

  SvarSlet