torsdag den 17. november 2011

fridags skattejagt

torsdag er min fridag, idag holdt jeg fri sammen med nadja så vi kunne tage på skattejagt sammen, vi er begge ret vilde med at tage rundt i genbrugsbutikker og finde specielle skatte, hun finder legetøj, jeg finder lidt forskelligt.

jeg har ikke fotograferet nadjas skatte da de er flyttet ind hos hendes bedste, men hun købte en pose med betty spagetti figurer, en pose med my little pony, en pose med soldater til drengene (og hende selv), et legeur, en paraply og en snoredukke/drage.

mine egne køb er der til gengæld billeder af :)

                                                                   et juletræstæppe
 
 
                                                                        pudebetrækdugjuledækkeservietter fra sødahl.

det var en god skattejagt og vi hyggede os gevaldigt :)


4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine sager I fandt Lotte. Det lyder til I hyggede Jer. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 2. Det er da også nogen fantastisk fine ting du fandt! Som du nok kan gætte er jeg vild med det hele :-) Det blå med bamserne især, og englene minder lidt om den pakkekalender jeg fandt til Frederikk.

  SvarSlet
 3. tak tine, ja det var en rigtig hyggelig dag, vi sluttede turen hos bedste hvor nadja legede med alle hendes skatte :)

  SvarSlet
 4. retro rejen, jeg var vist lidt heldig, og det hele var rigtig billigt, min kæreste er så ikke enig med mig i at englene er rigtig fine, men jeg skal nok finde en plads til dem, de hoppede jo nærmest op i armene på mig ;)

  SvarSlet