onsdag den 9. november 2011

julesyning.

stoffet er fundet frem til at sy juledimserier, men nu siger ryggen nej så jeg er spændt på om jeg kan snige mig op til symaskinen imorgen når jeg har fridag eller om jeg må nøjes med hæklegrejet.

foreløbige planer jeg har med stoffet er at sy en julesok, lidt nisser og pynt til at hænge op som hjerter og kræmmerhuse.

5 kommentarer:

 1. Husk nu at passe på dig selv:)

  SvarSlet
 2. det skal jeg nok, men det er bare så typisk når man har store planer så er der nogle højere magter der slår bremsen i :)

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt.. havde også de store problemer under min graviditet med bækkensmerter, som var på grænsen til bækkenløsningen, der havde jeg også svært ved at lytte til mig selv at jeg skulle slappe af men var stædig og ville sidde foran symaskinen, dog endte med jeg måtte ligge flere timer på gulvet med benene løftet op på bordet da alt bevægelse var smerte, så lærte at man bliver nødt til at lytte til sin krop og huske at slappe af:)

  Ellers må du jo prøve at tage en halv time ved symaskinen også pause, også prøve igen:) Men lyt til din krop i hvert fald:)

  SvarSlet
 4. det er et begyndende hold i ryggen, har haft det før så udfordrer den ikke :)

  håber bare at et par smertestillende inden sengetid kan fjerne det så jeg kan få lov til at sy, har ryddet op på sybordet og gjort alt klar gg

  SvarSlet
 5. Held og lykke med det:) Ellers kan jeg anbefalde en god varmepude:)

  SvarSlet