tirsdag den 3. juli 2012

endnu en to-do liste

jeg er ret så afhængig af lister og listers lister.

eftersom jeg er ved at være godt igennem den seneste jeg lavede kommer der nu en ny, nogle af de ting jeg endnu ikke har fået lavet går igen på den nye liste, men det er også mest for overskuelighedens skyld jeg laver dem.

sy:

1 eg sommerhat er klippet bliver syet i morgen onsdag

2 kjoler af susanne schjerning stof  bliver syet fredag udsat til overlockeren er hjemme igen.

1 pusletaske til nadjas dukker

1 dukkehagesmæk


2 dukkenederdele bliver syet torsdag


hækle:

sengetæppe i grannystripes mangler stadig at købe garn

puf i zpagetti garn mangler stadig 3 ensfarvede nøgler


derudover er der stadig alle de daglige gøremål og alt det der støder til med tiden, men indtil videre er dette det jeg ønsker at få lavet :) 

7 kommentarer:

 1. Spændende projekter du har på din liste Lotte...

  Jeg har også en zpagetti-puf på min, men har indtil videre været for nærig til at betale porto ved køb på webshop. Sidst jeg spurgte i Garnhjørnet, havde hun ingen planer om at få det hjem. Ved du om vi har en forhandler her i byen/nærliggende byer?

  KH Tine

  SvarSlet
 2. tak :)

  jeg tror desværre ikke vi har en forhandler i esbjerg, men portoen er billigere hos yarnfreak end hos tanterne, jeg har haft bidt i det sure æble et par gange :)

  spurgte i garnexperten og de forhandler det heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er nok ikke andet for, end at bide i det sure æble... Zpagetti er nok for "moderne" til garnkvinderne i Esbjerg. (minus os selvfølgelig" ;-)

   KH

   Slet
  2. det er så ærgeligt at butikkerne er så lang tid om at tage tingene til sig, så enten kræver det en tur udenbys eller et hak i portotuden :(

   Slet
  3. det er så ærgeligt at butikkerne er så lang tid om at tage tingene til sig, så enten kræver det en tur udenbys eller et hak i portotuden :(

   Slet
 3. Hvad med garnbutikken nede i Ribe?

  SvarSlet
  Svar
  1. ved ikke om de har det, jeg har prøvet at søge på forhandlere, men har ikke fundet nogen i nærheden, men skal til kbh her til august så må det være til at finde :)

   Slet