torsdag den 19. juli 2012

gentagelser og det at føle sig jinxet

jeg får da syet en smule selv om der ikke kommer indlæg om det.

grunden til at jeg ikke laver indlæg om det jeg syr for tiden er  at det er gentagelser og tingene ligner hinanden, der er lidt bestillinger på kjoler af susanne schjerning stof og et par ommere fordi størrelsen er ramt forkert.

jeg har følt mig ret jinxet her på det sidste, alt hvad der har med min syning at gøre er gået galt.

først går min symaskine i udu, så får jeg bestilt forkerte navnemærker, så står overlockeren af, jeg stikker mig og skærer mig mens jeg syr så jeg er nød til at stoppe af frygt for at bløde på stoffet , og sådan har det ellers gået slag i slag, uheld og brølere har forfulgt mig og mit syning så modet og lysten har været på lavt blus.

jeg er sikker på at jeg nok skal komme ind i kampen igen, det tager bare lidt tid :) 

8 kommentarer:

 1. Det kender jeg godt. Jeg har også perioder, hvor alt går galt når jeg syer og til sidst er jeg næsten sikker på at jeg nok bare ikke dur til at sy :-S

  SvarSlet
  Svar
  1. det er så uheldigt, det er så jeg har gået en stor bue udenom sytøjet, men fik da syet et par shorts igår uden at komme galt afsted :)

   Slet
 2. Åh nej dog....
  Var også så uheldig at sy mig i fingeren forleden.. nålen knækkede og skullle pilles ud..ad.. og der selv to splinter tilbage som jeg måtte grave ud ...jeg er ellers ik en der er sart..men var lige ved at dåne...
  og så har jeg knækket en hel pakke nåle på en dag. grrr..
  men men op på hesten igen hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. av for søren, det var et uheld af de store, der er ikke andet for end at komme tilbage hvor man slap og se om ikke heldet er vendt :)

   Slet
 3. Sådanne perioder løber jeg også ind i, du for nok snart modet igen.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
  Svar
  1. det er rart at vide at man ikke er alene :)

   tak.

   Slet
 4. Hvis det er for dig, som det er for mig - så tror jeg (og jeg mener det på den gode måde) at du har for travlt. Håber du får ro på og at alt ting vil lykkes for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. helt sikkert, så ville jeg kludre maks i det, synes ikke jeg har så travlt med syningen, måske mere med de ting der rør sig i det daglige :)

   har droslet ned og regner med at sy i et tempo der passer ind, lige nu holder jeg weekend fra symaskinen

   Slet