fredag den 31. august 2012

problem med indlæsning af side

aaaarrrgh jeg vil så gerne læse med hos alle de fine blogs rundt omkring, men det er som at vinde i lotteriet at komme ind på nogen af siderne, jeg skal kæmpe en lang og sej kamp for at komme ind, vil jeg så kommentere tager det den samme krig at komme igennem til kommentarfeltet og igen at poste kommentaren.

jeg er seriøst ved at gå op i limningen, har prøvet at skifte mellem internet explorer, firefox og google crome, problemet er det samme uanset hvilken jeg bruger.

jeg håber at der enten er en der ved hvad jeg skal gøre eller at det meget snart går over af sig selv da det er vildt belastende.

det var lige et ret så frustreret pip fra mig over noget der røver alt for meget af min tid 

6 kommentarer:

 1. Hej Lotte
  Ih, det lyder super irriterende, at det skal tage så lang tid at få kommet sig ind på de forskellige sider! Jeg er ikke nogen computer-specialist (overhovedet!) men nogle gange når det går lidt langsomt her på min computer, så har jeg måttet opdatere f.eks Java, Flash, osv... Efter jeg har gjort det, går ting som normalt igen..

  Evnt så kan det have at gøre med, hvis du (som jeg) lader computeren stå på lidt for længe ad gangen, uden at f.eks slukke for computeren hver nat (den går i sleep mode), men blot lukker toppen, så fyldes mindet op, og den går langsomt.

  Jeg håber du har fundet ud af problemet, eller at dette måske er noget du kan bruge til at løse problemet? :-)

  Rigtig god fredag aften!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 2. det er så træls, det er ikke til at arbejde med.

  jeg har lige fået renset min computer helt i bund og har forsøgt at downloade flash, java og acrobat reader (kan ikke lige komme på andre) problemet er stadig det samme.

  det der er underligt er at det kun er blogger jeg har problemer med, alle andre sider går computeren fint ind på, det er mystisk :)

  tak for input og god weekend til dig :)

  SvarSlet
 3. Hej Lotte hvor træls med din computer, håber det snart løser sig ;) har du set at jeg har sendt dig en mail? God weekend kh Tine Z

  SvarSlet
  Svar
  1. hej tine, kæresten har løst problemet heldigvis, det var noget med at jeg skulle bruge et andet modem eller noget i den dur, men det vigtigste er at jeg er kørende igen :)

   jeg har set din mail og skrevet tilbage, jeg synes selv jeg er kommet på verdens bedste ide ;)

   god weekend til dig og familien

   Slet
 4. Kære lofte, jeg takker.for.dine mange kommentarer på min blog, dem er jeg glad for, det.er bare så træls når it'en driller.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var da så lidt ellen :)

   det er træls og tidskrævende, men heldigvis er det løst nu så jeg kan klare det på normal tid istedet for at skulle bruge op til 30 minutter på at komme ind på et indlæg :)

   Slet