fredag den 28. september 2012

det der med reklamer

nu har jeg for anden gang fået en mail om at firmaer gerne vil give mig gaver fordi jeg er blogger, første gang takkede jeg pænt nej, men denne gang overvejer jeg det lidt.

der er lidt at tænke over, for det første melder mailen ikke noget om hvad der forventes af mig, men et eller andet forventes der vel.

det kunne da være fedt at kunne lave forskellige give aways med lækre produkter, men hvad siger i som læsere, hvordan ville i have det med at der kom reklameindlæg på bloggen, for jeg regner med at det er det de forventer til gengæld for de gaver de gerne vil sende mig.

en anden tanke er om jeg (igen) er en af mange så der vil være mange ens indlæg om de samme produkter/firmaer for det synes jeg selv er ret træls.

jeg har brug for lidt hjælp for er lidt splittet denne gang da mailen virker rimelig seriøs.

10 kommentarer:

 1. Jeg bryder mig ikke om sponsorerede indlæg - det er ikke så længe siden der pludselig var flere indlæg om samme Tlf, og jeg ville personligt takke nej.
  Men hvis det var sådan noget 'Hej vil du lave en konkurrence og så sponsorere vi præmien' ville jeg gerne gøre det.
  Jeg stoppede med at læse alle de dersens modeblogs fordi de pludselig alle druknede i sponserede indlæg, reklamer og affiliate links!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg synes også selv det er træls når halvdelen af de blogs man læser skriver om det samme, men på den anden side kunne jeg godt bruge gaverne til give aways da det er svært at blive ved med at finde/finde på noget at give væk.

   måske bestemmer man selv hvad man gør med gaverne, de skriver ikke noget om hvad man skal gøre til gengæld, bliver nok nød til at være hende den trælse der sender en mail med en masse spørgsmål :)

   Slet
 2. Hvis du selv på forhånd synes det er lækre.ting så gør det:-) jeg er nysgerrig?

  SvarSlet
  Svar
  1. mailen melder ikke noget om hvad det kunne være kun at det vil matche min profil men de skriver at de vil sende goodiebags :)

   Slet
 3. Jeg synes det er fint nok med sponorerede indlæg. Det er nemt at springe dem over, hvis man ikke gider læse dem. Og så længe bloggen handler om meget andet end reklameindlæg, så vil jeg gerne læse med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. dejligt at høre mie, jeg er nu stadig i tvivl, for er det noget mange får tilsendt bliver det næsten for meget med indlæg om det samme, men det kunne jo risikeres at være fine ting hvor jeg så havde en bedre mulighed for at lave give aways hvilket jeg kan se en fordel i

   Slet
 4. All in for sponsorerede giveaways så længe præmien er i trit med din blog...de sponsorerede indlæg et trælse men kan jo springes over... Jeg har også fået flere tilbud men har været i tvivl og takket nej...vil meget gerne anbefale gode ting på bloggen, men det skal være ting jeg selv er meget begejstret for... Så både for og imod, kan godt forstå du er i tvivl;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er svært for de skriver at det vil matche min profil :)
   har sendt dem en mail hvor jeg har spurgt ind til de ting jeg tænker over, såmå vi se hvad det fører til.

   Slet
 5. Gør det, vi kan jo selv vælge om vi har lyst til at læse dem:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tro mig, jeg er meget fristet, men vil lige se hvad de skriver tilbage på min mail da der er en del spørgsmål der spøger

   Slet