lørdag den 16. juni 2012

lige ved og næsten og en på hatten

det har været en voldsom hyggelig dag i selskab med helle,  vi har arbejdet meget intenst på at få lavet dukker og vi er hvis jeg selv skal sige det nået rigtig langt.den skarpe læser vil kunne se at dukkebarnet mangler hår, men det skal jeg først have købt garn til da jeg besluttede at det garn jeg havde ikke kunne bruges til denne dukke.


tøjet er ikke noget jeg har syet, det er et sæt nadjas far købte den dag nadja blev født, det var alt for småt til hende og jeg fik det aldrig byttet så det endte i dukketøjskufferten.


jeg ved ikke hvornår jeg får lov til at lave dukken færdig, for nadja så den med det samme hun kom hjem og ville gerne holde den, og lige nu sover de sammen de to :)


jeg fik også hæklet en hat færdig jeg startede på igår aftes, den er i størrelse lillebitte (46 cm)
så på trods af snakken, spisen boller og drikken kaffe nåede vi altså en del idag, det kræver helt sikkert en gentagelse igen på et andet tidspunkt :)

4 kommentarer:

 1. Det skal helt sikkert gentages, det var vildt hyggeligt :o) Og jeg er rigtig glad for alt det jeg har lært og siger tusind tak for hjælpen :o)
  Jeg fik lavet ansigtet, da jeg kom hjem så nu mangler også bare hår og tøj her :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ih hvor godt, smider du ikke billeder så jeg kan se hvordan den ser ud nu :)

   det skal blive en tradition at vi syr sammen engang imellem, det er jo vildt hvad vi får lavet på sådan en dag og så samme tid med at vi hygger os gevaldigt :)

   Slet
 2. Den tradition vil jeg gerne være med til at indføre :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. vi har hermed en aftale ;)

   Slet