mandag den 18. juni 2012

sku man ta en slapper?

jeg har de sidste 2 dage brugt meget tid bag symaskinen og på gulvet med saks og kridt.

der er da også kommet lidt ud af det, men jeg kan mærke at jeg trænger til at lave noget andet end at sy for en kort periode, måske bare en dag eller 2, men en pause er der behov for.


hvad skal jeg så bruge min tid på hvis jeg holder et lille afbræk fra symaskinen?

jeg ved jeg skal en tur forbi den lokale garnpusher efter garn til hår til dukken, men ellers er jeg helt blank :)

4 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt, det med at man gerne lige vil tage en slapper fra symaskinen, og lave noget andet. Jeg har masser af forslag, da jeg selv er ret så kreativ. Du kunne eks. lave smykker, flette tasker af diverse papir, te-breve, kaffeposer, gavepapir mm. Decoupage på forskellige ting som æsker, porcelænsmalling, male billeder. Ja jeg kunne blive ved, og har gerne flere i ærmet, hvis ikke lige disse har nogen interesse.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 2. du er jo fuld af gode ideer helena, jeg er startet op med at klippe mønstre til dukketøj, så kan jeg måske få lavet dukketøj til datterens dukke som hun skulle have haft i fødselsdagsgave på lørdag, men som hun fandt da den lå og flød på bordet, så nu kan hun få tøjet i gave istedet.

  jeg skal også have sat hår på det stakkels dukkebarn der jo er helt pilskaldet, har fået købt garnet.

  jeg tager ikke lange pauser fra symaskinen, højst et par dage, så savner jeg den igen

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det nogle flotte ting, jeg vil så gerne lære at sy børnetøj! Sådan et par bloomers har jeg overvejet, at starte med - har bare ikke nået til det endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak :)

   bukser/shorts er også det nemmeste at starte med.

   hvis du låner en bog om at sy børnetøj er du rigtig godt på vej, det var via bøger jeg lærte at sy, for lidt over 3 år siden kunne jeg ikke sy en pude :)

   Slet