tirsdag den 10. juli 2012

Genbrug og et glædeligt gensyn

idag har jeg haft nadja og hendes storebror med på en skøn genbrugstour rundt i byen, nadja fik lov til at købe legetøj og udbrød " det er ligesom at have fødselsdag".

jeg fik da også købt lidt hist og pist
forskelligt sengetøj der ryger direkte i stoflageret.

bøger til samlingen eller måske til en give away.

og så har jeg fået hentet mine nysmurte maskiner hos servicemanden, så i aften skal de prøves af og så skal der syes igen.

det kreative har holdt en lille ferie mens maskinerne har været tilservice og det samme har bloggen,men nu er der igen mulighed for at få kørt lidt igennem og jeg har allerede 2 kjoler liggende der er klippet :)


12 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du glæder dig til at komme igang med at sy igen, de er jo svære at undværre de symaskiner. Har selv lige fået syet hele 3 boleroer i går, du kan se dem på min blog, hvis du har lyst.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. du er vildt produktiv og kreativ helena :)

   de er nemlig svære at undvære, men jeg får vist ikke syet ret meget i aften alligevel, har været på cykeltur istedet :)

   Slet
  2. Tusind tak Lotte. Ja når det jo er sommerferie, og det regner, så kan man jo godt tillade sig at være indendøre og sy lidt til sig selv og andre. Men nu også dejligt at komme ud at cykle i det grønne.

   Slet
  3. jeg glæder mig også til der er ro til at sy en hel masse igen, lige pt har ungerne ferie så her er liv og glade dage :)

   Slet
 2. Ja det er faktisk hyggeligt at lade ungerne handle i genbrug- man får mere end i BR!!!! Fine fund du fik dig også. Hav en god aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er en af vores yndlingsbeskæftigelser sammen, vi hygger os gevaldigt med det og jeg får tilfredsstillet mit behov for at hamstre stof og andre godter samme tid :)

   tak, jeg glæder mig også til at finde på et projekt med noget af det

   Slet
 3. Fint stof! Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at komme igang med at sy igen, når der er nyt stof på lageret. Jeg glæder mig til at se, hvad du får tryllet det om til.

  Det lyder som om at energien så småt er vendt tilbage - dejligt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. energien er på vej op igen, det er dejligt.

   jeg ved ikke om jeg selv syr af det hele eller om jeg sælger noget af det videre, men det skulle ikke have lov til at ligge der og glo på mig ;)

   Slet
 4. Sig mig Lotte har du hemmelig aftaler med de forskellige genbrugser eller handler du steder jeg ikke kender? syntes ALDRIG det har noget stof når jeg er forbi.
  Det er da seriøst nogle lækkere ting du har fået fingrene i.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kører i alle genbruger vi har i byen, så har de lidt her og lidt der :)

   Slet
  2. tror vist vi skal have os en tur sammen en dag. jeg finder aldrig noget der minder om det du har fundet dig der.

   Slet
  3. det kan vi sagtens finde ud af, har du set jeg har tilføjet dig i en gruppe på fb?

   Slet